Café

I Café Kunsthal kan du indtage kaffe, sandwich og salater i dit eget eller andres selskab. Du kan gå til og fra udstillingerne samt nyde sol eller skygge i vores skulpturpark med de fire siddeinstallationer af den franske designerduo Ronan & Erwan Bouroullec. Du kan læse i dagens aviser og kunstmagasiner som e-flux, Frieze og Mousse, surfe og studere på vores trådløse netværk, tale eller sludre, falde i staver, frit som du vil.

Vi har kaffe og te fra Mokka House og et stort udvalg af specialøl og vand. Vi samarbejder med Philipson Wine, og hver uge får vi leveret årstidens grønt af Niels fra Samsø, som har fast stand på markedet på Ingerslevs Boulevard.

Vi gør os umage for at imødekomme allergener som fx laktose eller gluten.

MENU
Sandwich med estragonaioli, serranoskinke, comté-ost og sød løgkompot.
Sandwich med harissa (grillet peberfrugt, mandler, parmesan, harissa-chili), krydret kylling fra Hopballe Mølle, feta og kikærter med za'atar
Vegetarsandwich med harissa, aubergine, feta og kikærter med za’atar.
Sandwich med ærtecreme, laks, syltede rødløg og dildmayo

Sandwich laves på enten foccacia eller rugbrød og serveres med salat fra Samsø Torv.

KØB OGSÅ…
I caféen kan du endvidere købe udstillingskataloger, titler fra aarhus-forlaget Antipyrine, Kunsthal Aarhus’ parfume 100, Olafur Eliassons solcellelampe Little Sun, kunstnergruppen Ubermorgens YouTube-bog og meget andet.

Related